• Vinod
    Γερανός της Νίκαιας, αληθινά ποιοτικά προϊόντα, πολύ χρήσιμα.
  • Ρίτσαρντ Ρόουλινγκς
    Πολύ καλή υπηρεσία! Όταν η διαταγή από τη Natalie λ δεν έχει καμία ανησυχία. Είναι πολύ χρήσιμη και έχει πάντα μια λύση. Σας ευχαριστούμε. Αναμένοντας με ενδιαφέρον την επιχείρηση με σας πάλι, Natalie.
  • Sam onjgs
    Φαίνομαι συνεχώς σε απευθείας σύνδεση για τους πολυσύνθετους γερανούς που μπορούν να με βοηθήσουν. Ευχαριστίες!
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Natalie Liu
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18800548228
WhatsApp : +8618800548228

Κινητός υδραυλικός τηλεσκοπικός γερανός με το ζυγοστάτη, τοποθετημένος φορτηγό γερανός φλόκων

Τόπος καταγωγής Jiangsu, Κίνα
Μάρκα OUCO
Πιστοποίηση ISO, CE
Αριθμό μοντέλου Ouco-sqz-10
Ποσότητα παραγγελίας min 1 ομάδα
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Γυμνό
Χρόνος παράδοσης 40 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολα ανά έτος
Λεπτομέρειες
Εκτιμημένη ικανότητα φόρτωσης 10 Τ Εγγύηση 12 Μήνες
Κατάσταση Νέα εφαρμογή Κατασκευές
Τύπος γερανών Τηλεσκοπικός ευθύς γερανός βραχιόνων υδραυλικά εξαρτήματα Διάσημα υδραυλικά μέρη εμπορικών σημάτων
Υψηλό φως

Γερανός φορτωτών φορτηγών

,

βαρέων καθηκόντων τοποθετημένος φορτηγό γερανός

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Εισαγωγή προϊόντων

 

Τοποθετημένος ο φορτηγό γερανός συγκεντρώνεται ως μέσο μεταφοράς. Από το βραχίονα, τη ροπή ανύψωσης, το πλαίσιο, τα πόδια και άλλα μέρη. Ο γερανός που αφήνονται και η σωστή λειτουργία μπορούν να είναι και θετική και αρνητική περιστροφή 360 βαθμού, μπορούν επίσης να είναι πλήρης περιστροφή. Συγκρινόμενο ειδικό φορτηγό γερανών με το γερανό, με μια υψηλή ταχύτητα, που αναρριχείται στα χαρακτηριστικά δυνατότητας. Επιτρέπει τις γρήγορες μετακινήσεις, αποδοτικότητα, ενέργεια - αποταμίευση. Με εύκαμπτος, εύκολος να λειτουργήσει, αποδοτικός, ασφαλής, και αξιόπιστος.

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα

1. Ο εξειδικευμένος βραχίονας της οκτάγωνης διατομής έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ελαφριού νεκρού βάρους, της καλύτερης δύναμης και της ισχυρής ικανότητας ανύψωσης.
2. Το προηγμένο ενσωματωμένο κεφάλι βραχιόνων, τα ισχυρά δομικά μέλη και οι χαμηλότεροι ολισθαίνοντες ρυθμιστές με τη μεγαλύτερη περιοχή συμβάλλουν καλύτερο σε φέροντα τον τόνο
η ικανότητα και περισσότερη ομαλή μετακίνηση σύμπτυξης, και αποτρέπουν αποτελεσματικά torsion βραχιόνων μετά από τη δευτερεύουσα φόρτωση.
3. Ο συμπτύσσοντας μηχανισμός σχεδιάζεται σοβαρά. Στο συμπτύσσοντας μηχανισμό, και περιστροφή-ανθεκτικό σχοινί που χρησιμοποιείται για το παχύ καλώδιο και
καθοδηγήστε το ρουλεμάν τροχαλιών είναι εισαγόμενα μέρη και έχει την αξιόπιστη απόδοση.
4. Άριστη τεχνολογία συγκόλλησης για τα δομικά μέλη. Το ρομπότ συγκόλλησης με τη διαδικασία προόδου που χρησιμοποιείται για τη βασική συγκόλληση κάνει αξιόπιστος
ποιοτικά προϊόντα.
5. Οι ενώσεις συμπίεσης ferrule-τύπων χρησιμοποιούνται για τη σωλήνωση, έχουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της αξιόπιστης σύνδεσης, της καλύτερης συμπίεσης και της λιγότερης διαρροής.

 

Σχέδιο βραχιόνων

Κινητός υδραυλικός τηλεσκοπικός γερανός με το ζυγοστάτη, τοποθετημένος φορτηγό γερανός φλόκων 0

Η πιστοποίησή μας

Κινητός υδραυλικός τηλεσκοπικός γερανός με το ζυγοστάτη, τοποθετημένος φορτηγό γερανός φλόκων 1

 

Η επιχείρησή μας

Βαριές βιομηχανία Jiangsu OUCO και Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ

 

Η βιομηχανία OUCO, καθιερώθηκε το Φεβρουάριο του 1984, καλύπτει έναν τομέα 48.000 τετραγωνικών μέτρων, η περιοχή κατασκευής είναι 35.000 τετραγωνικά μέτρα.

 

OUCO με κεντρικά γραφεία στο γερανό hometown της επαρχίας Jiangsu όπου αντιπροσωπεύοντας το πιό προηγμένο επίπεδο κατασκευής μηχανημάτων στην Κίνα.

 

OUCO έχει περισσότερους από 150 υπαλλήλους, 20 είναι τεχνικό προσωπικό. Μεταξύ αυτού έχει πέντε ανώτερους τίτλους, τους τίτλους 10 μέσων επιπέδων, και συνολικά οξυγονοκολλητή 50 (που έχει την πιστοποίηση CCS, ABS και άλλων κύριων οργάνων). Έχει επίσης το επαγγελματικό προσωπικό ανίχνευσης ρωγμών οργάνωσης πιστοποιημένο, το προσωπικό λογιστικού ελέγχου ποιοτικών συστημάτων, και το προσωπικό επιθεώρησης, κ.λπ.

 

OUCO παρέχει υψηλό - ποιοτικές διαχειριζόμενα λύσεις και συστήματα πρόσβασης για το γερανό, τις βιομηχανίες λιμένων και τα διάφορα μεταβλητά δομικά μέρη. Η επιχείρηση έχει της να αναπτυχθεί, το σχεδιασμό, και την ικανότητα κατασκευής για τα προϊόντα των μεταλλουργικών πλήρων συνόλων εξοπλισμού, θαλασσίων γερανών, γερανών φορτηγών, αποθείωσης λεβήτων και προϊόντων προστασίας του περιβάλλοντος διάσπασης νιτρικών στον τομέα ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Τα προϊόντα επιχείρησης χρησιμοποιούνται ευρέως στο μεταλλουργικό, το σκάφος, το λιμένα, την ηλεκτρική ενέργεια, το πετρέλαιο, οικοδομικά τα υλικά και χημικές τις βιομηχανίες.

 

OUCO έχει τα υποκαταστήματα σε διάφορες χώρες και εξυπηρετεί μια σφαιρική βάση πελατών από τα στρατηγικά σημεία στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία και τη Μέση Ανατολή. Έχει μια ετήσια παραγωγή 11.000 τόνων της ικανότητας παραγωγής δομών χάλυβα.

 

Συνιστώμενα προϊόντα