Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓερανός βραχιόνων αρθρώσεων

Γερανός βραχιόνων αρθρώσεων λύσης μεταφορών σκαφών για ύψος ανύψωσης 28.5m το ανώτατο

Γερανός βραχιόνων αρθρώσεων λύσης μεταφορών σκαφών για ύψος ανύψωσης 28.5m το ανώτατο

  • Ship Transportation Solution Knuckle Boom Crane For 28.5m Max Lifting Height
  • Ship Transportation Solution Knuckle Boom Crane For 28.5m Max Lifting Height
  • Ship Transportation Solution Knuckle Boom Crane For 28.5m Max Lifting Height
  • Ship Transportation Solution Knuckle Boom Crane For 28.5m Max Lifting Height
 • Ship Transportation Solution Knuckle Boom Crane For 28.5m Max Lifting Height

  Λεπτομέρειες:

  Place of Origin: China
  Μάρκα: OUCO
  Πιστοποίηση: CCS/BV/ABS, ABS/CCS/ISO9001/BV
  Αριθμό μοντέλου: Ouco-1t30m-KB-00

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Minimum Order Quantity: 1
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Γυμνό
  Delivery Time: 30 working days
  Payment Terms: L/C, T/T, Western Union
  Supply Ability: 100sets per year
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Χρόνος: 60 ημέρες Μέγιστο ύψος ανύψωσης: 28.5m
  Εκτιμημένη στιγμή ανύψωσης: 40tm Εγγύηση: 1 έτος
  Έκταση: 4.230m Τύπος: Βραχίονας αρθρώσεων
  Τάση: 380v/50HZ (σχέδιο πελατών) Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη:: Εγκατάσταση τομέων, που αναθέτει και που εκπαιδεύει, συντήρηση τομέων και υπηρεσία επισκευής, σε απε
  Υψηλό φως:

  marine knuckle boom crane

  ,

  knuckle jib crane

   

  Θαλάσσιοι γερανοί αρθρώσεων και τηλεσκοπικοί βραχιόνων αρθρώσεων

  Ο γερανός σειράς KB &KBT σχεδιάζεται ως ηλεκτρουδραυλικός οδηγημένος δύσκαμπτος γερανός βραχιόνων/φλόκων τύπων παραθύρων, με την ενσωματωμένη ηλεκτρουδραυλική μονάδα ισχύος, που παραδίδεται ως πλήρης μονάδα έτοιμη για εγκατάσταση στα σκάφη. Ο γερανός είναι εξοπλισμένος με το υδραυλικό χρησιμοποιημένο βαρούλκο, υδραυλικός χρησιμοποιημένος και το δίπλωμα, υδραυλικό χρησιμοποιημένο γυρίζοντας σύστημα.
  Ο γερανός εγκαθίσταται με ένα κυλημένο βάθρο χάλυβα για το αμπάρωμα ή την ένωση στη γέφυρα με ένα ύψος 1200mm και η διάμετρος βάθρων είναι εξαρτάται από το SWL του γερανού. Ο τυποποιημένος γερανός KB θα παράσχει μια πλατφόρμα χειριστών. Η καμπίνα χειριστών είναι προαιρετική.
  Ο γερανός και όλοι που σύνδεσε τα συστατικά/εξοπλισμός θα σχεδιαστούν σύμφωνα με οποιεσδήποτε κορυφαίες εταιρείες ταξινόμησης που είναι κατόπιν αιτήματος. Ο γερανός θα εξεταστεί και ρύθμισε έτοιμο για εγκατάσταση με την ένωση ή το αμπάρωμα στη γέφυρα σκαφών. Η σύνδεση δύναμης θα παρασχεθεί για τον ηλεκτρικό ανεφοδιασμό μέσω των ενσωματωμένων ηλεκτρικών δαχτυλιδιών ολίσθησης.

   

   

  Βάθρο

  Κάθε γερανός παρέχεται ένα βάθρο που πρέπει να ενωθεί στενά επάνω στη δομή χάλυβα του σκάφους ή το αντίθετο ίδρυμα. Το βάθρο αποτελείται από έναν σωλήνα χάλυβα και μια φλάντζα στους οποίους η κατοικία γερανών με το γυρίζοντας δαχτυλίδι της τοποθετείται.
  Στο βάθρο έχει παρασχεθεί μια τρύπα ατόμων και μια κάλυψη πορτών για την εύκολη πρόσβαση των ηλεκτρικών συνδέσεων. Η διάμετρος του βάθρου θα καθοριστεί για κάθε μεμονωμένο πρόγραμμα δεδομένου ότι αυτή η διάμετρος εξαρτάται από το μέγιστο φόρτο εργασίας και το μέγιστο ξεπερνά του γερανού. Σαν πρότυπα το βάθρο παραδίδεται με ένα συνολικό ύψος 1000 χιλ.
  Κατόπιν αιτήματος οι εναλλακτικές διαστάσεις βάθρων είναι δυνατές ενάντια στο συμπληρωματικό κόστος.

  Γερανός βραχιόνων αρθρώσεων λύσης μεταφορών σκαφών για ύψος ανύψωσης 28.5m το ανώτατο 0

   

  Γυρίζοντας δαχτυλίδι

  Οι γερανοί όλοι KB παραδίδονται με έναν υψηλό - ποιοτικό γυρίζοντας δαχτυλίδι. Αυτό το γυρίζοντας δαχτυλίδι τοποθετείται μέσα - μεταξύ της κατοικίας γερανών και του βάθρου με τη βοήθεια των υψηλής αντοχής δομικών μπουλονιών και των καρυδιών που σφίγγονται σε μια ορισμένη ροπή. Η ακριβής ροπή θα διευκρινιστεί από OUCO και μπορεί να βρεθεί στο γενικό σχέδιο ρύθμισης του γερανού.

  Γερανός βραχιόνων αρθρώσεων λύσης μεταφορών σκαφών για ύψος ανύψωσης 28.5m το ανώτατο 1

   

  Κατοικία γερανών
  Η κατοικία ή ο πύργος γερανών διαμορφώνει την κύρια δομή χάλυβα του γερανού. Έχει ενισχυθεί από τα ειδικά πιάτα χάλυβα βαθμού σε ένα δύσκαμπτο άκαμπτο εποικοδόμημα, ενσωματώνοντας τα υποστηρίγματα για να υποστηρίξει το φλόκο του γερανού και τον υδραυλικό κύλινδρο.
  Τα ρουλεμάν για να υποστηρίξουν το φλόκο του γερανού είναι αποκαλούμενοι μόνοι λαδώνοντας σαφείς δακτύλιοι. Τα ρουλεμάν για τους υδραυλικούς κυλίνδρους είναι του σφαιρικού τύπου
  Η κατοικία γερανών περιέχει επίσης την υδραυλική δεξαμενή πετρελαίου προσιτή από τις πόρτες. Περιέχει επίσης όλων
  απαραίτητες παροχές για τη στερέωση των γυρίζοντας κινήσεων και των υδραυλικών συστατικών. Το κατώτατο σημείο
  η κατοικία γερανών αποτελείται από μια φλάντζα με την οποία το γυρίζοντας δαχτυλίδι συνδέεται.
  Γερανός βραχιόνων αρθρώσεων λύσης μεταφορών σκαφών για ύψος ανύψωσης 28.5m το ανώτατο 2

   

  Πληροφορίες εργοστασίων

  Μέγεθος εργοστασίων 10,000-30,000 τετραγωνικά μέτρα
  Χώρα/περιοχή εργοστασίων Νο 20, δρόμος Tianshun, βιομηχανικό πάρκο Yangshan, περιοχή Huishan, πόλη Wuxi, επαρχία Jiangsu, Κίνα
  Αριθ. των γραμμών παραγωγής 5
  Κατασκευή συμβάσεων Ετικέτα OfferedBuyer υπηρεσιών OfferedDesign υπηρεσιών cOem προσφερθείσα
  Ετήσια αξία παραγωγής US$10 εκατομμύριο - US$50 εκατομμύριο

    

  Το Jiangsu OUCO που η βαριές βιομηχανία και η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ καθιερώθηκαν το Φεβρουάριο του 2003, καλύπτει έναν τομέα 40.000 τετραγωνικών μέτρων, η περιοχή κατασκευής είναι 25.000 τετραγωνικά μέτρα. Η επιχείρηση έχει τώρα περισσότερους από 150 υπαλλήλους, 20 ήταν τεχνικό προσωπικό. Μεταξύ αυτού έχει πέντε ανώτερους τίτλους, τους τίτλους 10 μέσων επιπέδων, και συνολικά οξυγονοκολλητή 50 (που έχει την πιστοποίηση CCS, ABS και άλλων κύριων οργάνων). Έχει επίσης το επαγγελματικό προσωπικό ανίχνευσης ρωγμών οργάνωσης πιστοποιημένο, το προσωπικό λογιστικού ελέγχου ποιοτικών συστημάτων, και το προσωπικό επιθεώρησης, κ.λπ. Η επιχείρηση έχει επίσης της να αναπτυχθεί, το σχεδιασμό, και την ικανότητα κατασκευής για τα προϊόντα των μεταλλουργικών πλήρων συνόλων εξοπλισμού, θαλασσίων γερανών, γερανών φορτηγών, αποθείωσης λεβήτων και προϊόντων προστασίας του περιβάλλοντος διάσπασης νιτρικών στον τομέα ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Τα προϊόντα επιχείρησης χρησιμοποιούνται ευρέως στο μεταλλουργικό, το σκάφος, το λιμένα, την ηλεκτρική ενέργεια, το πετρέλαιο, οικοδομικά τα υλικά και χημικές τις βιομηχανίες. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης περιλαμβάνουν τα μεταλλουργικά πλήρη σύνολα εξοπλισμού, μεγάλων και μέσου μεγέθους γερανών ναυτικών και λιμένων, γερανού φορτηγών, εξοπλισμού κατασκευής χάρτου, πιέζοντας εξοπλισμού, αποθείωσης και ενσωματωμένων διάσπαση νιτρικών συσκευών και διάφορων μεταβλητών δομικών μερών, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, της επεξεργασίας και της συγκέντρωσής τους. Έχει μια ετήσια παραγωγή 8.000 τόνων της ικανότητας παραγωγής δομών χάλυβα. Κύρια προϊόντα: σύνθετη επιτροπή αργιλίου, σύνθετη επιτροπή μετάλλων και αλεξίπυρη σύνθετη επιτροπή αργιλίου (βαθμός B1/A2). Οι διάφορες προδιαγραφές είναι διαθέσιμες με το πάχος που κυμαίνονται από 2mm σε 8mm, και το πλάτος από 1,000mm σε 2,000mm. Τα ειδικά επιστρώματα στην προσφορά περιλαμβάνουν PVDF (Kynar 500), FEVE, nacreous, το spetra, τον πολυεστέρα, τον καθρέφτη, τη βουρτσισμένη, ξύλινη & μαρμάρινη σειρά. Σαν έναν από τους σημαντικότερους συντάκτες των εθνικών προτύπων της Κίνας για τη σύνθετη επιτροπή αργιλίου και ένα τυποποιημένο councilor της ένωσης της Κίνας ΑΚΕ, η επιχείρησή μας δίνει πολλή έμφαση στην επιστήμη και την τεχνολογία. Καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες να ενισχύσουμε τη δυνατότητα καινοτομίας. Έχουμε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η αντίσταση πυρκαγιάς A2 ΑΚΕ είναι ένα από τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα. Η επιχείρησή μας είναι κύρια της πρώτης τάξεως τεχνολογίας για να σιγουρευτεί την αξιόπιστη ποιότητα, και έχει περάσει την εθνική τυποποιημένη εξεταστική έρευνα της Κίνας (GB/T17748-1999), το ποιοτικό σύστημα ISO9001, SGS και άλλες πιστοποιήσεις. «Η ποιότητα πρώτα, ο πελάτης πρώτα και η υπηρεσία πρώτα» είναι η τίμια επιχειρησιακή αρχή μας.

  Γερανός βραχιόνων αρθρώσεων λύσης μεταφορών σκαφών για ύψος ανύψωσης 28.5m το ανώτατο 3

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Jiangsu OUCO Heavy Industry and Technology Co.,Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Andrew

  Τηλ.:: +86-13661794406

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: Δρόμος Tianshun No.20, βιομηχανικό πάρκο της πόλης Yangshan, Huishan, Wuxi, Jiangsu, Κίνα

  Διεύθυνση Εργοστασίου:Δρόμος Tianshun No.20, βιομηχανικό πάρκο της πόλης Yangshan, Huishan, Wuxi, Jiangsu, Κίνα