Εφαρμογή λιμένων: Επτά μηχανικοί κάδοι αρπαγών που στέλνονται στην Ταϊλάνδη

September 9, 2022
τελευταία εταιρεία περί Εφαρμογή λιμένων: Επτά μηχανικοί κάδοι αρπαγών που στέλνονται στην Ταϊλάνδη

Το Σεπτέμβριο, ένα άλλο πρόγραμμα OUCO τερματίστηκε, OUCO που παραδίδει 7 27 CBM μηχανικές αρπαγές στους πελάτες μας στην Ταϊλάνδη.
Ο πελάτης είναι επιχείρηση μεταφορών λιμένων στην Ταϊλάνδη και έναν μακροπρόθεσμο συνεργάτη δικών μας. Η επιθεώρηση ολοκληρώθηκε και όλα πηγαίνουν ομαλά. Στην υπερηφάνειά μας, αυτό είναι επίσης το με εμπορική επιτυχία προϊόν μας.

 

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη μας, παρέχουμε τους leak-proof κάδους αρπαγών σε δύο ικανότητες, που χρησιμοποιούνται στην εκφόρτωση λιμένων και τον υλικό χειρισμό:

24m ³ μηχανικό grabs*5 & 27m ³ μηχανικό grabs*2

 

Ο καιρός ήταν καυτός, αλλά το προσωπικό μας ολοκλήρωσε ακόμα την κάθε διαδικασία αποτελεσματικά, και τα προϊόντα έχουν φορτωθεί και έχουν μεταφερθεί στο λιμένα.

Τώρα, οι αρπαγές έχουν φθάσει στην Ταϊλάνδη και έχουν τοποθετήσει κατάλληλα.

Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή κάδων αρπαγών, οι ταϊλανδικοί πελάτες έχουν δώσει την αναγνώριση και το θετικό ανατροφοδοτεί στα προϊόντα και τις υπηρεσίες OUCO. Αξίζει ότι ο πελάτης είναι έτοιμος να υπογράψει μια νέα διαταγή για 10 μηχανικές αρπαγές με μας!

Είμαστε πολύ ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Επιπλέον, σας καλωσορίζουμε επίσης για να μας συμβουλευθούμε για οποιεσδήποτε πληροφορίες. Πιστεύουμε ότι η εργασία με OUCO συμβάλλει στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

 

Συστήστε:
OUCO 0.5T5M μικρός γερανός βραχιόνων αρθρώσεων που στέλνεται στην Ταϊβάν!
Τέσσερα σύνολα αρπαγής τηλεχειρισμού ³ 12m που στέλνεται στη Νότια Αφρική από OUCO!

Σημαντικό πρόγραμμα! Έξι χοάνες σκόνης κυκλώνων λιμένων 40m3 που στέλνονται στην Ιαπωνία!