Πώς να εγκαταστήσει έναν θαλάσσιο γερανό;

July 27, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσει έναν θαλάσσιο γερανό;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εγκατασταθεί ένας γερανός. Αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσει πώς να εγκαταστήσει τους θαλάσσιους γερανούς και τους εσωτερικούς γερανούς. Κατ' αρχάς, εισάγετε τη θαλάσσια εγκατάσταση γερανών. Γενικά, υπάρχουν δύο τρόποι να εγκατασταθεί ένας γερανός στη γέφυρα μιας βάρκας.

Εγκαταστήστε τους θαλάσσιους γερανούς από τη σύνδεση φλαντζών

Κατ' αρχάς, πρέπει να προσυναρμολογήσετε τις φλάντζες στη γέφυρα της βάρκας, και να συνδέσετε έπειτα με τις φλάντζες στο κατώτατο σημείο του γερανού με τα καρύδια - και - μπουλόνια.

Κατά εγκατάσταση της φλάντζας, την είναι απαραίτητο να δοθεί η προσοχή για να εξασφαλίσει levelness και την κατευθυντικότητα της φλάντζας, έτσι ώστε οι τρύπες ευθυγραμμίζονται ακριβώς. Διαφορετικά, θα προκαλέσει το περιττό πρόβλημα χρησιμοποιεί στο μέλλον.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσει έναν θαλάσσιο γερανό;  0

Εγκαταστήστε τους θαλάσσιους γερανούς από τη συγκόλληση

Ενώνοντας στενά το γερανό στη γέφυρα, το όφελος αυτής της μεθόδου είναι ότι σώζει το βήμα της ένωσης των φλαντζών, αλλά τα μειονεκτήματα είναι επίσης προφανή.

Καταρχάς, όταν απορρίπτεται ο γερανός, πώς να αφαιρέσει είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατεδάφισης, η γέφυρα είναι αναγκασμένη να βλαφθεί, και εάν η γέφυρα είναι χαλασμένη, το κόστος θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Επιπλέον, το σκάφος δεν θα είναι πολύ σταθερό στο νερό, και θα υπάρξει μια κλίση του τακουνιού και της περιποίησης, έτσι η κατεύθυνση της δύναμης είναι ειδικότερη,

Επομένως, ο οξυγονοκολλητής πρέπει να έχει τις ισχυρές δεξιότητες στη συγκόλληση. Κατά ένωση, την είναι απαραίτητο να εξεταστεί όχι μόνο η σύνθετη κατάσταση πίεσης, αλλά και η αισθητική της συγκόλλησης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσει έναν θαλάσσιο γερανό;  1

Ποια μέθοδος εγκαταστάσεων γερανών είναι καλύτερη;

OUCO συστήνει ακόμα την παραδοσιακή μέθοδο εγκαταστάσεων φλαντζών, επειδή στο προχωρημένο στάδιο, ο γερανός είναι εύκολο να αντικατασταθεί και να αποσυνθέσει, το οποίο είναι κατάλληλο για τη συντήρηση και την επισκευή, και δεν έχει επιπτώσεις στην αποδοτικότητα εργασίας σας. Επιπλέον, αυτός ο τύπος εγκατάστασης έχει επίσης την αισθητική.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσει έναν θαλάσσιο γερανό;  2

Πότε θα έπρεπε να εγκαταστήσω έναν θαλάσσιο γερανό;

Μην εγκαταστήστε το γερανό εν πλω, παρακαλώ να τον εγκαταστήσετε κατά την κλήση στο λιμένα.

Εγκαταστήστε το γερανό αφότου έχετε μια πλήρη κατανόηση της βάρκας σας.

Παρακαλώ αποφύγετε το γερανό σας στο άσχημο καιρό. Μερικά συστατικά θα εκτεθούν στο φυσικό περιβάλλον κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, και η βροχή και η σκόνη μπορούν να έχουν επιπτώσεις στο γερανό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσει έναν θαλάσσιο γερανό;  3

Πού μπορώ να εγκαταστήσω έναν θαλάσσιο γερανό;

Μπορείτε να εγκαταστήσετε στα σκάφη, τους πάκτωνες, τις αποβάθρες, τους λιμένες, τις εγκαταστάσεις ακτών, τις διάφορες παράκτιες πλατφόρμες και περισσότεροι.

Μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε μόνιμα ή προσωρινά όπως απαιτούνται.

Προετοιμάστε τα υποστηρίγματα, τον εξοπλισμό ανελκυστήρων και τις υποδοχές δύναμης εκ των προτέρων ενώπιον της εγκατάστασης.

Εάν δεν είστε βέβαιοι όπου ο γερανός σας θα εγκαταστήσει, να αισθανθεί ελεύθερος να μας ρωτήσει!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσει έναν θαλάσσιο γερανό;  4

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το γερανό αμέσως μετά από την εγκατάσταση;

Οι ακόλουθες τρεις καταστάσεις πρέπει επαν-τις δοκιμές σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις δοκιμής απόδοσης γερανών πριν τη χρήση.

  • Η πρώτη εγκατάσταση γερανών φορά
  • Γερανοί μετά από την εξέταση
  • Γερανοί με τις βασικές αλλαγές απόδοσης

Επιπλέον, θα παράσχουμε στους πελάτες τα διαγράμματα φορτίων του γερανού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάγραμμα για να εξασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία και αντι-ανατροπή της δυνατότητας του γερανού στο σκάφος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσει έναν θαλάσσιο γερανό;  5

Πώς να εγκαταστήσει τους γερανούς στο έδαφος;

Σαν τονισμένο αντικείμενο, μια βάση γερανών είναι ουσιαστική. Γενικά, για τους μικρούς γερανούς χωρητικότητας (κάτω από 3 τόνους), το βάθος ιδρύματος πρέπει να φθάσει σε περισσότερα από 1,5 μέτρα για να συναντήσει το βάρος ανύψωσης στις διαφορετικές καταστάσεις.

Το υλικό ιδρύματος είναι ενισχυμένο σκυρόδεμα, το οποίο είναι το πιό κοινό οικοδομικό υλικό σήμερα, και η υλική δύναμη είναι αξιόπιστη.

Η δομή του ιδρύματος υιοθετεί τις πολλαπλάσιες ομάδες τριγώνων για να αυξήσει τη δύναμη. Χρησιμοποιήστε μια δομή φρακτών για να καθορίσετε γύρω το μέγεθος του ιδρύματος. Όταν όλα είναι σε ισχύ, το σκυρόδεμα μπορεί να γεμίσουν, και όταν θέσει το σκυρόδεμα, το ίδρυμα είναι πλήρες.

Ο αριθμός κύριων φραγμών δομικού χάλυβα πρέπει να καθοριστεί σύμφωνα με τον αριθμό τρυπών φλαντζών. Οι κύριοι φραγμοί δομικού χάλυβα πρέπει να είναι υψηλότεροι από τους φραγμούς δομικού χάλυβα, και οι τρύπες φλαντζών πρέπει να συνδεθούν. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις εικόνες.

Αφότου εγκαθίσταται η τρύπα φλαντζών, το επόμενο βήμα είναι απλό. Ακριβώς όπως για να εγκαταστήσετε τους θαλάσσιους γερανούς, το ζευγαρώστε με τη φλάντζα του γερανού, τα βήματα εγκαταστάσεων είναι πλήρη.

Αξίζει ότι, για την ασφάλεια του φορτίου γερανών, η φλάντζα στο κατώτατο σημείο είναι συνήθως ένα μέγεθος μεγαλύτερο.

Δεδομένου ότι οι δύο φλάντζες είναι διαφορετικές, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα πρόσθετο μανίκι, το οποίο είναι μια trapezoid δομή για να συνδέσει τις δύο φλάντζες. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι δύο φλάντζες μπορούν να ζευγαρωθούν, που όχι μόνο φαίνονται όμορφες, αλλά και αυξάνουν την ασφάλεια του γερανού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να εγκαταστήσει έναν θαλάσσιο γερανό;  6

Οι θαλάσσιοι γερανοί OUCO είναι εύκολο να εγκατασταθούν, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να χαρακτηρίσετε σαφώς όλα τα σημεία σύνδεσης του γερανού.

Οι μηχανικοί μας μπορούν επίσης να παρέχουν τις σε απευθείας σύνδεση τηλεοπτικές οδηγίες εγκαταστάσεων, οι οποίες είναι απολύτως ελεύθερες. Όλος που πρόκειται να καταστήσει την εγκατάσταση όσο το δυνατόν ευκολότερη.

Τα ανωτέρω είναι η μέθοδος εγκαταστάσεων γερανών που εισάγεται από OUCO για σας. Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

 

Συστήστε:

Πώς να αλλάξει το υδραυλικό πετρέλαιο της αρπαγής τηλεχειρισμού;

Θαλάσσια ανίχνευση μηχανικών βλαβών εκκινητών γερανών μαλακή

Τη ραδιο αρπαγή τηλεχειρισμού δεν μπορεί να κλείσουν πλήρως;