Εισαγωγή στους διάφορους βραχίονες του θαλάσσιου γερανού

February 10, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή στους διάφορους βραχίονες του θαλάσσιου γερανού

Οι θαλάσσιοι γερανοί είναι ουσιαστικά κομμάτια του εξοπλισμού για τη ναυτιλιακή βιομηχανία, που παρέχει τις αξιόπιστες και αποδοτικές ικανότητες ανύψωσης για το φορτίο, το προσωπικό και άλλους εξοπλισμούς.

 

Οι βραχίονές τους είναι η σπονδυλική στήλη της λειτουργίας τους, και έρχονται σε ποικίλα μορφές και μεγέθη να ικανοποιήσουν τις ανάγκες οποιασδήποτε εργασίας.

Από τον τηλεσκοπικό βραχίονα στο βραχίονα αρθρώσεων, αυτά τα εξειδικευμένα κομμάτια των μηχανημάτων έχουν ως σκοπό να παρέχουν τη μέγιστες ευελιξία και την απόδοση για μια σειρά των θαλασσίων διαδικασιών.

Τι είναι ένας βραχίονας γερανών των θαλασσίων γερανών;

Ένας βραχίονας γερανών ενός θαλάσσιου γερανού είναι ο μακρύς βραχίονας που επεκτείνεται από τη βάση του γερανού, με σκοπό να παρέχει την προσιτότητα και την ευελιξία για το χειριστή γερανών. Είναι εξοπλισμένο με ποικίλες εργαλεία και συνδέσεις για να εκτελέσει τους διάφορους στόχους που απαιτούνται από το γερανό, συμπεριλαμβανομένης της ανύψωσης και της μεταφοράς του φορτίου, του προσωπικού ή των προμηθειών.

 

Οι θαλάσσιοι γερανοί έρχονται σε ποικίλα μορφές βραχιόνων και μεγέθη, κάθε ένα που παρέχει τις μοναδικά ικανότητες και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες της εργασίας.

Πόσοι τύποι βραχιόνων γερανών υπάρχουν;

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι βραχίονα γερανών, συμπεριλαμβανομένων των τηλεσκοπικών γερανών βραχιόνων, δύσκαμπτων γερανών βραχιόνων, γερανών βραχιόνων αρθρώσεων, γερανών α-πλαισίων, και πτυσσόμενων γερανών βραχιόνων.

 

Ο δύσκαμπτος γερανός βραχιόνων είναι χαμηλότερα κόστος και εύκολο να διατηρηθεί για να καλύψει τις περισσότερες από τις απαιτήσεις εργασίας, αλλά έχει λίγα ανυψωτικά σημεία και λαμβάνει πολύ διάστημα, το οποίο είναι το μειονέκτημά του.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή στους διάφορους βραχίονες του θαλάσσιου γερανού  0

Οι τηλεσκοπικοί γερανοί βραχιόνων χαρακτηρίζουν έναν μακρύ και διευθετήσιμο συμπτύσσοντας βραχίονα, επιτρέποντας την καλύτερες προσιτότητα και την ευελιξία.

Οι γερανοί βραχιόνων αρθρώσεων σχεδιάζονται για τη μεγαλύτερη ικανότητα διάπραξης ελιγμών και χρησιμοποιούνται συχνά στα σφιχτά διαστήματα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή στους διάφορους βραχίονες του θαλάσσιου γερανού  1

Ο διπλώνοντας βραχίονας χρησιμοποιεί τους πολλαπλάσιους υδραυλικούς κυλίνδρους για να διαμορφώσει έναν κοινός-όπως μηχανισμό σύνδεσης βραχιόνων, ο οποίος το κάνει γρηγορότερα στην ολοκλήρωση της δράσης και αποδοτικότερος στην εργασία και μπορεί να εργαστεί στις μικρότερες θέσεις. Η λειτουργία διπλώματος μπορεί να αποφύγει το διάστημα και είναι κατάλληλη για στις συσσωρευμένες θέσεις όπως τα ναυπηγεία φορτίου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή στους διάφορους βραχίονες του θαλάσσιου γερανού  2

Οι γερανοί βραχιόνων α-πλαισίων έχουν μια πιό άκαμπτη δομή και χρησιμοποιούνται συχνά σε ελαφρύτερες διαδικασίες ανύψωσης καθήκοντος. Οι γερανοί βραχιόνων αρθρώσεων σχεδιάζονται για τον ακριβέστερο έλεγχο και χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανύψωση και την επέκταση προσωπικού.

Τι είναι υπόλοιπο βραχιόνων;

Το υπόλοιπο βραχιόνων είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα πολλών βραχιόνων γερανών που επιτρέπει στο ανυψωτικό τμήμα για να κλειδωθεί και να καθοριστεί σε ισχύ. Αυτό αποτρέπει την ταλάντευση ή την ταλάντευση, επιτρέποντας τον ακριβέστερο έλεγχο πότε που κινεί τα βαριά φορτία.

 

Τα υπόλοιπα βραχιόνων παρέχουν μια μηχανική σύνδεση μεταξύ του βραχίονα βραχιόνων και της κύριας δομής γερανών, που καθιστούν τον σταθερό και που ελαχιστοποιούν τους κινδύνους που συνδέονται με τη μετατόπιση του φορτίου ή την υπερφόρτωση.

 

Υποστηρίξτε το βραχίονα του γερανού όταν δεν είναι ο γερανός σε λειτουργία, που προστατεύει τη δομή του γερανού και που παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών του. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει τους σωλήνες χάλυβα, τις ακτίνες, τα τρυπάνια, κ.λπ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εισαγωγή στους διάφορους βραχίονες του θαλάσσιου γερανού  3

Τρόπος Drive βραχιόνων γερανών

  • Ηλεκτρική κίνηση - μικρή κατανάλωση ενέργειας, εύκολη συντήρηση, χαμηλό κόστος συντήρησης, αλλά μεγάλο κόστος κατασκευής

  • Υδραυλική κίνηση - ευρεία εφαρμογή και σχετικά χαμηλότερο κόστος

  • Diesel που οδηγείται - η μόνος-ικανότητα υποστήριξης χωρίς περιφερειακούς περιορισμούς, ομαλή ταχύτητα περιστροφής αποτρέπει την υπερφόρτωση της μηχανής εργασίας.

Κατά έρευνα ενός αξιόπιστου γερανού, τη θα θελήσετε να εξετάσετε την κατασκευή και το σχέδιο του βραχίονα γερανών.

 

Σε OUCO, οι βραχίονες γερανών μας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας-πιστοποιούνται, προσφέροντας την ανώτερες απόδοση και τη σταθερότητα.

 

Η πεπειραμένη ομάδα μας μπορεί να βοηθήσει στο σχεδιασμό του σωστού βραχίονα βασισμένου στις ανάγκες σας. Ελάτε σε επαφή με μας να ανακαλύψετε σήμερα περισσότερους για την επιλογή μας βραχιόνων γερανών!