• Vinod
    Γερανός της Νίκαιας, αληθινά ποιοτικά προϊόντα, πολύ χρήσιμα.
  • Ρίτσαρντ Ρόουλινγκς
    Πολύ καλή υπηρεσία! Όταν η διαταγή από τη Natalie λ δεν έχει καμία ανησυχία. Είναι πολύ χρήσιμη και έχει πάντα μια λύση. Σας ευχαριστούμε. Αναμένοντας με ενδιαφέρον την επιχείρηση με σας πάλι, Natalie.
  • Sam onjgs
    Φαίνομαι συνεχώς σε απευθείας σύνδεση για τους πολυσύνθετους γερανούς που μπορούν να με βοηθήσουν. Ευχαριστίες!
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Natalie Liu
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18800548228
WhatsApp : +8618800548228

υδραυλική αρπαγή σκαφών τηλεχειρισμού 1cbm OUCO

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα OUCO
Πιστοποίηση ABS/BV/CCS/RMRS/RINA
Αριθμό μοντέλου OUCO-DPH-50m3
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες Nude
Χρόνος παράδοσης 60 εργάσιμη ημέρα
Όροι πληρωμής L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 50 σύνολα το χρόνο
Λεπτομέρειες
Μάρκα OUCO Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό
Εφαρμογή απαλλαγή Όνομα προϊόντων χοάνη απόδειξης σκόνης
Χρήση αγαθά φορτώματος και εκφορτώματος Τάση 380v/50HZ (ως αίτημα των πελατών)
Υψηλό φως

1cbm αρπαγή ελέγχου της Radio Remote

,

Αρπαγή OUCO

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Αρπαγή ελέγχου OUCO Radio Remote

Κάδος αρπαγών τηλεχειρισμού OUCO η ο οποίος συσκευή αποστολής σημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι μια ανώτατη απόσταση 100 μέτρου από την αρπαγή,

όποιος εγκαθίσταται με το δέκτη τηλεχειρισμού. Η αρπαγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί περ. 30 ημέρες προτού να πρέπει να είναι οι μπαταρίες

χρεωμένος.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα και πλεονεκτήματα

1.Designed στους ενιαίους συνδεμένους με καλώδιο γερανούς.

2.No χρειαστείτε οποιαδήποτε ηλεκτρική ανεφοδιασμό ή μηχανή, τρεξίματα με την μπαταρία.

3.Opens από το ραδιο τηλεχειρισμό, περίβολοι από τον εξοπλισμό σχοινιών.

4.When που ένας κύλινδρος αποτυγχάνει, μπορεί να λειτουργήσει τον ενιαίο κύλινδρο για λίγο.

5.Manufactured στη σειρά 1 CBM 50 CBM στην ικανότητα.

 

υδραυλική αρπαγή σκαφών τηλεχειρισμού 1cbm OUCO 0

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Με τα έτη εμπειρίας, τα μηχανήματα OUCO παρέχουν υψηλό - ποιοτικές διαχειριζόμενα λύσεις και συστήματα πρόσβασης για το ναυτικό, παράκτια και τις βιομηχανίες λιμένων με το σχεδιάζοντας εργοστάσιό του ομάδων και κατασκευής, άριστη ευρωπαϊκή διαχείριση που έχει 47 έτη εμπειρίας στην παράκτια επιχείρηση, η οποία παρέχει επίσης μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων στο εξωτερικό.
Η γραμμή παραγωγής μας καλύπτει το θαλάσσιο και παράκτιο γερανό βραχιόνων αρθρώσεων, τον τηλεσκοπικό γερανό, το δύσκαμπτο γερανό βραχιόνων, τη μεταβλητή δομή χάλυβα, τις περισσότερους φιλικούς προς το περιβάλλον διαδικασίες και επίσης γερανό φορτηγών με τη σειρά από 15t σε 150t. Βιομηχανία λιμένων που περιλαμβάνει τους γερανούς, τις χοάνες και τις αρπαγές.

υδραυλική αρπαγή σκαφών τηλεχειρισμού 1cbm OUCO 1

 

Το Jiangsu OUCO που η βαριές βιομηχανία και η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ καθιερώθηκαν το Φεβρουάριο του 2003, καλύπτει έναν τομέα 40.000 τετραγωνικών μέτρων, η περιοχή κατασκευής είναι 25.000 τετραγωνικά μέτρα. Η επιχείρηση έχει τώρα περισσότερους από 150 υπαλλήλους, 20 ήταν τεχνικό προσωπικό. Μεταξύ αυτού έχει πέντε ανώτερους τίτλους, τους τίτλους 10 μέσων επιπέδων, και συνολικά οξυγονοκολλητή 50 (που έχει την πιστοποίηση CCS, ABS και άλλων κύριων οργάνων). Έχει επίσης το επαγγελματικό προσωπικό ανίχνευσης ρωγμών οργάνωσης πιστοποιημένο, το προσωπικό λογιστικού ελέγχου ποιοτικών συστημάτων, και το προσωπικό επιθεώρησης, κ.λπ. Η επιχείρηση έχει επίσης της να αναπτυχθεί, το σχεδιασμό, και την ικανότητα κατασκευής για τα προϊόντα των μεταλλουργικών πλήρων συνόλων εξοπλισμού, θαλασσίων γερανών, γερανών φορτηγών, αποθείωσης λεβήτων και προϊόντων προστασίας του περιβάλλοντος διάσπασης νιτρικών στον τομέα ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Τα προϊόντα επιχείρησης χρησιμοποιούνται ευρέως στο μεταλλουργικό, το σκάφος, το λιμένα, την ηλεκτρική ενέργεια, το πετρέλαιο, οικοδομικά τα υλικά και χημικές τις βιομηχανίες. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησης περιλαμβάνουν τα μεταλλουργικά πλήρη σύνολα εξοπλισμού, μεγάλων και μέσου μεγέθους γερανών ναυτικών και λιμένων, γερανού φορτηγών, εξοπλισμού κατασκευής χάρτου, πιέζοντας εξοπλισμού, αποθείωσης και ενσωματωμένων διάσπαση νιτρικών συσκευών και διάφορων μεταβλητών δομικών μερών, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, της επεξεργασίας και της συγκέντρωσής τους. Έχει μια ετήσια παραγωγή 8.000 τόνων της ικανότητας παραγωγής δομών χάλυβα. Κύρια προϊόντα: σύνθετη επιτροπή αργιλίου, σύνθετη επιτροπή μετάλλων και αλεξίπυρη σύνθετη επιτροπή αργιλίου (βαθμός B1/A2). Οι διάφορες προδιαγραφές είναι διαθέσιμες με το πάχος που κυμαίνονται από 2mm σε 8mm, και το πλάτος από 1,000mm σε 2,000mm. Τα ειδικά επιστρώματα στην προσφορά περιλαμβάνουν PVDF (Kynar 500), FEVE, nacreous, το spetra, τον πολυεστέρα, τον καθρέφτη, τη βουρτσισμένη, ξύλινη & μαρμάρινη σειρά. Σαν έναν από τους σημαντικότερους συντάκτες των εθνικών προτύπων της Κίνας για τη σύνθετη επιτροπή αργιλίου και ένα τυποποιημένο councilor της ένωσης της Κίνας ΑΚΕ, η επιχείρησή μας δίνει πολλή έμφαση στην επιστήμη και την τεχνολογία. Καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες να ενισχύσουμε τη δυνατότητα καινοτομίας. Έχουμε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η αντίσταση πυρκαγιάς A2 ΑΚΕ είναι ένα από τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα. Η επιχείρησή μας είναι κύρια της πρώτης τάξεως τεχνολογίας για να σιγουρευτεί την αξιόπιστη ποιότητα, και έχει περάσει την εθνική τυποποιημένη εξεταστική έρευνα της Κίνας (GB/T17748-1999), το ποιοτικό σύστημα ISO9001, SGS και άλλες πιστοποιήσεις. «Η ποιότητα πρώτα, ο πελάτης πρώτα και η υπηρεσία πρώτα» είναι η τίμια επιχειρησιακή αρχή μας.
 

Για περισσότερες πληροφορίες, πώς να έρθει σε επαφή με με μας;

Α. Θα μπορούσατε «να μου στείλετε» το μήνυμα σε. Θα δώσουμε εσείς ανατροφοδοτούμε τον πιό soonnest.

Β. Παρακαλώ να είστε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με με μας με την ακόλουθη μέθοδο. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε έγκαιρο.

 

Κινητός μου: +86 136 6179 4406


Το Wechat μου: +86 136 6179 4406

Το Skype μου: xuxuecheng100