Πώς η Κίνα συμμετέχει στη συλλογική ενέργεια για τον ωκεανό;

May 24, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς η Κίνα συμμετέχει στη συλλογική ενέργεια για τον ωκεανό;

Η ανανέωση, συλλογική ενέργεια για τον ωκεανό είναι φετινό θέμα ημέρας παγκόσμιων ωκεανών. Έτσι, πότε η Κίνα συμμετείχε στις δραστηριότητες της ημέρας παγκόσμιων ωκεανών; Η απάντηση είναι το 2008. Φέτος, η Κίνα άρχισε να προωθεί τις δραστηριότητες «εθνικής ωκεανών ημέρας δημοσιότητας», και να θέτει το χρόνο στις 18 Ιουλίου κάθε χρόνο.

 

Θαλάσσια οικονομία της Κίνας

 

Από το 2010, η κρατική ωκεάνεια διοίκηση έχει αλλάξει την εθνική ωκεάνια ημέρα συνειδητοποίησης την 8η Ιουνίου κάθε χρόνο, η οποία είναι η ημέρα της παγκόσμιας ωκεάνιας ημέρας. Και, κάθε χρόνο αυτήν την ημέρα, η Κίνα οργανώνει τα γεγονότα και προωθεί τη θαλάσσια συντήρηση.

 

Σύμφωνα με την πιό πρόσφατη μελέτη, η θαλάσσια οικονομία της Κίνας έχει φθάσει σε συνολικά 2 τρισεκατομμύρια yuan, και η θαλάσσια οικονομία της Κίνας συνεχίζει να διατηρεί τη σταθερή αύξηση. Επιπλέον, οι αναδυόμενες θαλάσσιες βιομηχανίες αρχίζουν να παρουσιάζουν καλή ζωτικότητα.

 

OUCO και θαλάσσια οικονομία

 

Μια έρευνα ερωτηματολογίων για τις θαλάσσιος-σχετικές επιχειρήσεις που διευθύνθηκαν από το τμήμα φυσικών πόρων της Κίνας έδειξε ότι, το πρώτο τρίμηνο του 2022, 53,2% των θαλασσίων επιχειρήσεων χρησιμοποίησης ανανεώσιμης ενέργειας, 55,9% των θαλασσίων φαρμακευτικών και βιολογικών επιχειρήσεων προϊόντων, και 61,1% των κατασκευαστικών επιχειρήσεων εξοπλισμού θαλάσσιας εφαρμοσμένης μηχανικής επέτυχαν την ετήσια αύξηση του εισοδήματος.

 

Έτσι ποιο γεγονός η Κίνα διοργανώνει για την ημέρα παγκόσμιων ωκεανών; Πραγματικά, η Κίνα έχει αποκριθεί ενεργά στη συλλογική ενέργεια για τον ωκεανό. Από τις 22 Απριλίου, γήινη ημέρα, οι κινεζικοί οικολόγοι ήταν στη δράση. σε Hainan, έχουν οργανώσει μια εκστρατεία αποκαλούμενη «ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ! ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΟΡΑΛΛΙΩΝ!» για να προστατεύσει τις κοραλλιογενείς υφάλους, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τις 8 Ιουνίου, ημέρα παγκόσμιων ωκεανών.

 

Συλλογική ενέργεια για τον ωκεανό που προστατεύει τα κοράλλια

 

Το κυριώτερο σημείο του γεγονότος είναι να μαζευτούν οι ακραίοι αθλητικοί ενθουσιώδες και η εργασία μαζί με τους θαλάσσιους οικολόγους για να επεκτείνουν τον αντίκτυπο του γεγονότος, για να διαδώσει τη γνώση προστασίας κοραλλιογενών υφάλων σε περισσότερους ανθρώπους. Κάνετε περισσότερους ανθρώπους να αντιληφθούν τη σημασία τις κοραλλιογενείς υφάλους, πράξη για τον ωκεανό, και συμμετέχετε στην οικολογική προστασία.

 

Γιατί η Κίνα αποδίδει σημασία στην προστασία κοραλλιογενών υφάλων; Στην πραγματικότητα, η Κίνα έχει μια μακριά ακτή, ειδικά στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, όπου ένας μεγάλος αριθμός κοραλλιογενών υφάλων αυξάνεται. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι όχι μόνο χρησιμεύουν ως τα φυσικά παράκτια εμπόδια, αλλά και έχουν τη δυνατότητα να απελευθερώσουν την ενέργεια κυμάτων, να μειώσουν την παράκτια διάβρωση, και να προστατεύσουν τις υποτροπικές ακτές.

 

Συλλογική ενέργεια για τα ωκεάνιος-προστατεύοντας κοράλλια

 

Εκτός από το πεδίο της Κίνας, κοντά στον ισημερινό, τα φυσικά κατάλληλα περιβάλλοντα πολλαπλασιάζονται, δημιουργώντας έναν όμορφο και ζωηρόχρωμο θαλάσσιο κόσμο.

 

Εντούτοις, σύμφωνα με τις ερευνητικές στατιστικές, 20% των παγκόσμιων κοραλλιών είναι ήδη εκλείψας, και ένα τρίτο των ειδών παγκόσμιων πετρωδών κοραλλιών είναι στον κίνδυνο της εξάλειψης, δεν υπάρχει καμία καλά-συντηρημένη κοραλλιογενής ύφαλος στον κόσμο, και αναμένεται ότι ως το 2030, κοντά σε 60% του κόσμου τα κοράλλια θα είναι εκλείψας!

 

Επομένως, πρέπει επειγόντως να συμμετέχουμε στη συλλογική ενέργεια για τον ωκεανό, η προστασία του ωκεανού είναι προστασία, για την όμορφη ακτή, υποστηρίξτε και διαδώστε αυτήν την δραστηριότητα από κοινού!

 

Μάθετε περισσότερων:

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ! ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΟΡΑΛΛΙΩΝ!

Συλλογική ενέργεια για τον ωκεανό

2022 σφαιρικό θαλάσσιο φεστιβάλ Ouco